ALPACA BOERDERIJ

Ontdek onze prachtige Alpaca Boerderij en geniet van een oase van rust op ons sfeervolle terras, omringd door onze vriendelijke Alpaca’s. Bezoek onze boerderij en maak een ontspannen wandeling tussen de dieren. Ontdek hun fascinerende gewoontes en laat je inspireren door hun unieke levensstijl. Als je met je kinderen langskomt, hebben we de perfecte ontspanning voor hen in petto. Laat ze plezier hebben op ons speelplein, uitgelaten springen op ons geweldige springkussen, of laat ze genieten van de aanwezigheid van onze charmante Alpaca’s.

Onze boerderij heet je van harte welkom op de volgende tijden:

 • Zaterdag en zondag: 13.00 uur tot 18.00 uur
 • Vanaf 15 juli zijn we dagelijks geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur.


Naast de reguliere openingstijden bieden we ook verschillende andere mogelijkheden om onze boerderij te bezoeken:

 1. Gereserveerde wandelingen: Plan een wandeling op onze boerderij en maak kennis met onze Alpaca’s onder begeleiding van een ervaren gids.

 2. Gereserveerde bedrijfsbezoeken: Breng een bezoek aan onze boerderij met je collega’s en ontdek de unieke sfeer terwijl je meer te weten komt over deze lieve dieren.

 3. Schoolexcursies en schoolreizen: Maak van je schooluitje een onvergetelijke ervaring door een bezoek te brengen aan onze Alpaca Boerderij. Leerzaam en leuk voor alle leeftijden.

 4. Groepen voor mensen met beperkingen: We heten ook groepen met mensen met beperkingen van harte welkom. Onze boerderij biedt een toegankelijke omgeving en een warme ontvangst voor iedereen.

 5. Moederdag / Vaderdag: Vier speciale dagen met ons en breng een bezoek aan onze boerderij. Geniet samen met je ouders van de rustige ambiance en de vertederende aanwezigheid van onze Alpaca’s.

 6. Verjaardagsfeestjes: Vier de verjaardag van uw kind met een leuke feestformule op onze Alpaca Boerderij

Je vindt onze Alpaca Boerderij op de volgende locatie:
Ieperstraat 199 8980 Zonnebeke

Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezoek aan onze betoverende Alpaca Boerderij!

Praktische informatie:

Om optimaal van je bezoek aan onze Alpaca Boerderij te genieten, raden we aan stevige wandelschoenen te dragen. Dit zorgt voor comfort en stabiliteit tijdens je verkenningstocht.

Voor degenen die graag deelnemen aan onze dagelijkse wandelingen, is het belangrijk om vooraf een reservering te maken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je een plekje hebt en kunnen we de groepen beheren voor een aangename ervaring voor iedereen.

De wandeling op onze boerderij duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Gedurende deze tijd zul je kunnen genieten van het gezelschap van onze Alpaca’s terwijl je door het prachtige landschap wandelt. Onderweg bieden we een verfrissend drankje aan, zodat je kunt genieten van een moment van ontspanning te midden van de natuur.

We willen je er graag aan herinneren dat honden niet zijn toegelaten op onze boerderij. Dit is om de veiligheid en het welzijn van zowel de Alpaca’s als de bezoekers te waarborgen.

Op onze boerderij hebben we faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelen en buggy’s. Je kunt dus zonder zorgen genieten van het boerderijleven, zelfs als je een rolstoel of buggy gebruikt. Als je van plan bent om deel te nemen aan de wandeltocht, is het mogelijk om een sportbuggy te gebruiken voor meer mobiliteit op de route.

We hopen je binnenkort te verwelkomen op onze Alpaca Boerderij en we zijn ervan overtuigd dat je een geweldige tijd zult hebben tijdens je bezoek!

Vier je verjaardagsfeestje bij ons!

 

We bieden een speciale feestformule aan voor slechts €15 per kind. Gedurende 3 uur kunnen de kinderen genieten van een onvergetelijke middag vol plezier en avontuur. Ons feestarrangement omvat het volgende:

 • De volledige namiddag om te spelen en zich te vermaken in onze kindvriendelijke omgeving.
 • De mogelijkheid om onze lieve alpaca’s te voeren, aaien en knuffelen. Een interactieve ervaring die de kinderen dichter bij deze zachtaardige dieren brengt.
 • Twee verfrissende drankjes om de dorst te lessen tijdens het feest.
 • Een heerlijk ijsje om van te genieten en de feestvreugde compleet te maken.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, vragen wij om een reservering te maken minstens 1 week van tevoren. We willen er zeker van zijn dat we voldoende ruimte en middelen hebben om het feestje tot in de puntjes te verzorgen.

Daarnaast vragen we een minimum van 5 kinderen per feestje en één begeleider per 5 kinderen. Op deze manier kunnen we een veilige en prettige ervaring garanderen voor iedereen.

Laat het verjaardagsfeestje van je kind een onvergetelijk avontuur worden bij ons. Reserveer nu en verzeker jezelf van een middag vol plezier en knuffels met onze geweldige alpaca’s

Ontdek onze Fotogalerij

Klik op onderstaande knop en ontdek enkele heerlijke foto’s tijdens de avonturen met onze Alpaca’s…

Ontdek onze fotogalerij

Contacteer ons

Door de uitzonderlijke drukte kan het momenteel even duren voor je een antwoord ontvangt. Excuses voor het ongemak, we helpen je zo snel mogelijk verder.

Telefoon: 0477/462033
E-mailKLIK HIER
Facebook: KLIK HIER
Locatie: Ieperstraat 199, 8980 Zonnebeke

Alleen op reservatie /  Cadeaubonnen verkrijgbaar