ALPACA BOERDERIJ

Ontdek onze prachtige Alpaca Boerderij, ga op ontdekking op ons 10.000 m²  groot domein en geniet van een oase van rust.  Bezoek onze boerderij en maak een ontspannen wandeling tussen onze dieren. Ontdek hun fascinerende gewoontes en laat je inspireren door hun unieke levensstijl.  Als je met je kinderen langskomt, hebben we de perfecte ontspanning voor hen in petto.  Naast de alpaca’s kunnen ze ook plezier hebben op ons Adventure speelplein en palendorp.  Ze kunnen er uitgelaten springen op ons geweldige springkussen buiten en onze multiplay springkastelen binnen.  Geniet in onze gezellige cafetaria van een drankje met pannenkoek of van een lekker ijsje op ons terras.  Beleef een dag vol plezier in de aanwezigheid van onze charmante Alpaca’s.

 

Onze boerderij heet je van harte welkom op de volgende tijden zonder reservatie.

  –  Iedere dag van 13.00 uur tot 18.00 uur
  –  Gesloten op donderdag

Naast de reguliere openingstijden bieden we ook verschillende andere Mogelijkheden om onze boerderij te bezoeken.

  1. Gereserveerde wandelingen : Plan een wandeling op onze boerderij en maak kennis met onze Alpaca’s onder begeleiding van een ervaren gids.
  2. Gereserveerde bedrijfsbezoeken : Breng een bezoek aan onze boerderij met je vereniging, vrienden of collega’s en ontdek de unieke sfeer terwijl je meer te weten komt over deze lieve dieren.
  3. Schoolexcursies en schoolreizen : Maak van je schooluitje een onvergetelijke ervaring door een bezoek te brengen aan onze Alpaca boerderij. Leerzaam en leuk voor alle leeftijden.
  4. Aangepaste rondleidingen voor mensen met een beperking : We heten ook mensen met een beperking van harte welkom, zowel individueel als in groep. Onze boerderij biedt een toegankelijke omgeving en een warme ontvangst voor iedereen.
  5. Verjaardagsfeestjes : Vier de verjaardag van uw kind met een leuke feestformule op onze Alpaca Boerderij.
  6. Aangepaste Catering op Aanvraag : Naast de standaard drankkaart kunnen we je ook diverse formules aanbieden. Wil je met je gezelschap eerst ontbijten voor je op wandel gaat met onze  Alpaca’s Of liever genieten van belegde broodjes voor of na de wandeling.  Een stukje taart in de namiddag met een kopje koffie of  een gezellige BBQ als afsluiter van de dag.  We kunnen dit al voor je waar maken.

 

Je vindt onze Alpaca Boerderij op de volgende locatie : Ieperstraat 199 8980 Zonnebeke

Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezoek aan onze betoverende Alpaca Boerderij!

Praktische informatie:

Om optimaal van je bezoek aan onze Alpaca Boerderij te genieten, raden we aan stevige wandelschoenen te dragen. Dit zorgt voor comfort en stabiliteit tijdens je verkenningstocht.

Voor degenen die graag deelnemen aan onze dagelijkse wandelingen, is het belangrijk om vooraf een reservering te maken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je een plekje hebt en kunnen we de groepen beheren voor een aangename ervaring voor iedereen.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, natuurlijk is er een woordje uitleg voor we effectief van start gaan. Gedurende deze tijd zul je kunnen genieten van het gezelschap van onze Alpaca’s terwijl je door het prachtige landschap wandelt. Na de wandeling bieden we een verfrissend drankje aan, zodat je kunt genieten van een moment van ontspanning in onze gezellige cafetaria of op één van onze terrassen op het domein.

We willen je er graag aan herinneren dat honden niet zijn toegelaten op onze boerderij. Dit is om de veiligheid en het welzijn van zowel de Alpaca’s als de bezoekers te waarborgen.

Op onze boerderij hebben we faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelen en buggy’s. Je kunt dus zonder zorgen genieten van het boerderijleven, zelfs als je een rolstoel of buggy gebruikt. Als je van plan bent om deel te nemen aan de wandeltocht, is het mogelijk om een sportbuggy te gebruiken voor meer mobiliteit op de route.

We hopen je binnenkort te verwelkomen op onze Alpaca Boerderij en we zijn ervan overtuigd dat je een geweldige tijd zult hebben tijdens je bezoek!

Vier je verjaardagsfeestje bij ons!

 

We bieden een speciale feestformule aan voor slechts €15 per kind. Gedurende 3 uur kunnen de kinderen genieten van een onvergetelijke middag vol plezier en avontuur. Ons feestarrangement omvat het volgende:

  • De volledige namiddag om te spelen en zich te vermaken op ons speelplein en palendorp, springen en ravotten op ons springkussen buiten of op onze twee grote multiplay springkastelen binnen in de verwarmde loods.
  • De mogelijkheid om onze lieve alpaca’s te voeren, aaien en knuffelen. Een interactieve ervaring die de kinderen dichter bij deze zachtaardige dieren brengt.
  • Twee verfrissende drankjes om de dorst te lessen tijdens het feest.
  • Een heerlijk ijsje om van te genieten en de feestvreugde compleet te maken. Voor een extra van 3€ per kind is er mogelijkheid om een pannenkoek te eten in plaats van een ijsje.

Ontdek onze Fotogalerij

Klik op onderstaande knop en ontdek enkele heerlijke foto’s tijdens de avonturen met onze Alpaca’s…

Ontdek onze fotogalerij

Contacteer ons

Door de uitzonderlijke drukte kan het momenteel even duren voor je een antwoord ontvangt. Excuses voor het ongemak, we helpen je zo snel mogelijk verder.

Telefoon: 0477/462033
E-mailKLIK HIER
Facebook: KLIK HIER
Locatie: Ieperstraat 199, 8980 Zonnebeke

Alleen op reservatie /  Cadeaubonnen verkrijgbaar