Ga op wandel met onze Alpaca’s

Ontdek een unieke wandelervaring met onze charmante Alpaca’s!

Bij Alpaca Adventure nodigen we je uit om een bijzondere wandeling te maken onder begeleiding van onze lieve Alpaca’s. Gedurende 2,7 kilometer zul je vergezeld worden door deze fascinerende dieren terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de velden en het prachtig natuurdomein die we verkennen.

Tijdens deze wandeling in de prachtige natuur zul je een avontuur beleven dat lang in je geheugen gegrift zal blijven. Onze vriendelijke amigo’s zullen je begeleiden en je verwonderen met hun gracieuze houding en nieuwsgierige persoonlijkheden. Het is een geweldige gelegenheid om een diepere band met deze bijzondere dieren te ervaren terwijl je samen door de betoverende omgeving wandelt.

Om optimaal van het avontuur te kunnen genieten, raden we je aan stevige wandelschoenen te dragen. Zo kun je comfortabel en veilig de 2,7 kilometer lange route verkennen en je volledig laten onderdompelen in de natuurlijke schoonheid om je heen.

Onze Alpaca Adventure-wandelingen vinden plaats op onze locatie in Zonnebeke, specifiek op Ieperstraat 199, 8980. Hier kun je genieten van de rust en sereniteit van deze prachtige omgeving terwijl je samen met onze Alpaca’s op pad gaat. Aarzel niet langer en boek nu je wandeling met onze Alpaca’s bij Alpaca Adventure. Een onvergetelijk avontuur wacht op je!

In de natuur

Alpaca Boerderij

Wandeling 2.7 km

Practische info

* stevige wandelschoenen
* dagelijkse wandelingen op reservatie, één van onze ervaren gidsen begeleid u op de wandeling.
* wandeling duurt 1h30 zonder de uitleg vooraf* inclusief drankje na de wandeling
* honden zijn niet toegelaten
* op de boerderij rolstoel en buggy toegankelijk, op wandeltocht sportbuggy mogelijk

PRIJS

  • € 20 pp > 12j
  • € 12 pp 3j – 12j
  • Gratis < 3 j 
  • Ons minimum starttarief is 52€
Nu Boeken