SAMEN OP DE FOTO

Maak je fotoshoot bij onze betoverende Alpaca’s compleet!

Bij Alpaca Adventure bieden we ook de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken voor speciale gelegenheden zoals communie- of lentefeesten van je kinderen. Boek nu je afspraak en breng je eigen fotograaf mee. Wij zorgen ervoor dat onze Alpaca’s er op hun best uitzien, met perfect gekamde vachten en een onweerstaanbare uitstraling. We beloven je dat het feest voor je kind onvergetelijk zal worden wanneer ze kunnen pronken met onze charmante Alpaca’s.

Onze Alpaca’s vormen een unieke en sfeervolle achtergrond voor je foto’s. Hun zachte en nieuwsgierige aard maakt ze ideale metgezellen voor een onvergetelijke fotomoment. Samen met onze Alpaca’s kunnen je kinderen stralen en schitteren op hun speciale dag.

Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op de dag van de fotoshoot zorgen wij ervoor dat onze Alpaca’s klaarstaan om je te verwelkomen en samen te werken voor adembenemende foto’s.

Bij Alpaca Adventure streven we ernaar om de fotoshootervaring zo memorabel en plezierig mogelijk te maken. We willen dat zowel jij als je kinderen een geweldige tijd hebben en met prachtige foto’s naar huis gaan om de bijzondere dag te herinneren.

Aarzel niet langer en boek nu je afspraak voor een onvergetelijke fotoshoot bij onze Alpaca’s bij Alpaca Adventure. Verrijk je speciale gelegenheid met de magie van deze betoverende dieren!

Unieke locatie
Alpaca’s voor u alleen
Steeds met begeleiding
€50 per 1h30

 

Boek nu uw afspraak